#1 2014-01-02 05:57:24

chuaw
Member
Registered: 2014-01-02
Posts: 2

WAsP 9 dongle not detected on Windows 7 64 bit

I have a WAsP 9 dongle that is not able to be detected by my Windows 7 64 bit computer.  It was working up until 20 December, and now the dongle does not light up anymore.  I have tried reinstalling the software package including the license manager but it still does not work.  Here are the error details from the License Manager software:

Report made on 2013-12-30 19:49:52

HASP dongle drivers are version: Unknown
HASP dongle drivers were installed on: Unknown
HASP dongle drivers think the processor is: Unknown

No HASP dongles are attached.

Risø's licence server DLL is working OK
Licence server DLL version: 2.9.9.0

Offline

#2 2014-01-02 10:10:51

Duncan
WAsP team
From: Europe
Registered: 2009-05-14
Posts: 287

Re: WAsP 9 dongle not detected on Windows 7 64 bit

Hi Chuaw,

Sorry to hear about this problem. It's not a known issue. The dongles for all versions of WAsP are the same, and many people are using them successfully on Windows 7 -64 as far as I know.

The fact that the dongle light is not coming on may indicate that there is a mechanical problem with the dongle itself. Can you try it on another computer? What happens if you just plug it in?

Duncan.

Offline

#3 2014-01-03 16:46:22

chuaw
Member
Registered: 2014-01-02
Posts: 2

Re: WAsP 9 dongle not detected on Windows 7 64 bit

Hi Duncan

I have tried it on another laptop and the dongle does not light up even after I have installed the license manager.

Offline

#4 2014-01-18 01:34:35

Duncan
WAsP team
From: Europe
Registered: 2009-05-14
Posts: 287

Re: WAsP 9 dongle not detected on Windows 7 64 bit

Hi,

It appears your dongle has had some kind of physical failure and needs to be replaced.

This discussion now continues by direct email.

Duncan.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

[ Generated in 0.010 seconds, 10 queries executed - Memory usage: 517.37 KiB (Peak: 519.46 KiB) ]