#1 2015-09-03 05:22:20

guiaraujo
Member
Registered: 2015-09-03
Posts: 1

WAsP problem when initiating

When I start WAsP 11 I receive this message:

A problem was encountered when opening the main window because ... 
    could not make a list of launchable UtilityProgram applications because ... 
    could not create a collection of launchable tools because ... 
    could not create file object C:\Program Files (x86)\WAsP\Bin because ... 
    could not accept the filename 'C:\Program Files (x86)\WAsP\Bin' because ... 
    the system reported that:
    'Local exception: No extension found in the file name 'C:\Program Files (x86)\WAsP\Bin'..'

I tried reinstall and change the folder but no success

Offline

#2 2015-09-03 14:09:32

Marko
WAsP team
Registered: 2012-08-23
Posts: 5

Re: WAsP problem when initiating

Hi,


Latest WAsP 11.4 Release C should fix this. It's not yet published on the www.wasp.dk website. But you can get it already from the link: http://wasptechnical.dk/Services/Redire … 6e715ec770


Kind regards,
Marko

Offline

#3 2016-03-11 11:24:10

David Fryc
Member
Registered: 2016-03-11
Posts: 1

Re: WAsP problem when initiating

Hi,

customer of ours has a similar problem when he starts his WAsP (WAsP-11-4-ReleaseE-Build25). The error message is different, but appears directly after start of WAsP too.

Please contact the WAsP team at Risø for assistance because ...
    could not start the application because ...
    could not handshake with Rvea0177. Please report to technical support because ...
    rvea0177 could not accept that client because ...
    unable to accept the client because ...
    the system reported that:
    'Local exception: Network drive and share name specified but no filename.'

Please copy the report and send it to technical support.

Could you please help us to solve it?

Thanks
BR
David

Offline

#4 2018-03-27 05:01:19

Chanoke
Member
Registered: 2018-03-27
Posts: 1

Re: WAsP problem when initiating

hi support team,

I need your help. When I start WAsP 11 I receive this message:
Exception report produced at 2018-03-27 09:40:25

Object variable or With block variable not set raised at: 2018-03-27 09:39:57
2018-03-27 09:39:57: Message added: Could not refresh the licence      information
2018-03-27 09:39:57: Exception raised in: Rvea0176: cLicenceInformation:Refresh
2018-03-27 09:39:57: Message added: Could not refresh the licence status
2018-03-27 09:39:57: Exception raised in: WAsP: cLicenceInformation:Refresh
2018-03-27 09:39:57: Message added: Could not display the splash startup window
2018-03-27 09:39:57: Exception raised in: WAsP: fNoLicenceSplash:DisplayAndPerformLicenceCheck
2018-03-27 09:39:57: Message added: Could not start the application
2018-03-27 09:39:57: Message added: Please contact the WAsP team at Risø for assistance
Latest thread started in:

I tried reinstall the newest version(11.4) but not working. please advise.

Chanoke.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

[ Generated in 0.010 seconds, 8 queries executed - Memory usage: 534.26 KiB (Peak: 557.53 KiB) ]