#1 2010-10-25 04:48:18

Aravind
Member
From: Delhi
Registered: 2010-10-25
Posts: 2

WAsP Dongle not detecting

WAsP dongle is not detecting in License manager. I have updated the dongle drivers. but in License Manager it shows "No Dongle attached"

Last edited by Aravind (2010-10-25 04:48:44)

Offline

#2 2010-10-25 16:10:44

Niels Gylling Mortensen
Administrator
Registered: 2009-08-31
Posts: 119

Re: WAsP Dongle not detecting

Did you download and install the latest version of the Licence Manager software?

Find it on the web page http://www.wasp.dk/Download/Software.html as
[02.10.2009] WAsP Licencing System Standard 2.1.0.01
WaspLicencingSystemStandard2.1Build01.zip (7,228 KB)

Also, make sure that you use the latest version of WAsP, see http://www.wasp.dk/Download/Software.html (WAsP 10) or http://www.wasp.dk/Download/Software/Pr … tions.html (WAsP 9.1 or 8.4)

Offline

#3 2010-12-15 07:07:16

trenton
Member
Registered: 2010-12-15
Posts: 2

Re: WAsP Dongle not detecting

I am having a similar problem. I am using Windows 7 64-bit, WAsP 8.4 and the latest version of the licence manager.

The message I receive is "No Risø dongles are detected".


Do you know what could be causing the problem?

Thanks,
Trenton

Offline

#4 2010-12-22 13:05:52

Duncan
WAsP team
From: Europe
Registered: 2009-05-14
Posts: 287

Re: WAsP Dongle not detecting

Hi Trenton,

Sorry to hear about this. Dongle recognition problems are rather rare nowadays.

Can I ask what changed? Presumably you were once happily using WAsP without problems. Did you get a new PC with Win7/64?

Is this a USB dongle or do you have an ancient artefact in the form of a parallel port dongle?

Offline

#5 2011-01-12 01:16:10

trenton
Member
Registered: 2010-12-15
Posts: 2

Re: WAsP Dongle not detecting

Hi Duncan,

Thanks for your response.

This was a new PC that had Win7-x64 installed, and the first with this configuration that I had tried to run WAsP 8 on. We are using a USB dongle.

The problem was solved by installing the latest version of the HASP runtime obtained from the Alladin website.

Cheers,
Trenton

Offline

#6 2011-01-14 14:20:51

Duncan
WAsP team
From: Europe
Registered: 2009-05-14
Posts: 287

Re: WAsP Dongle not detecting

OK Thanks for reporting. We'll check that our installation includes the latest drivers. I thought we were, but maybe there's been an update we haven't noticed.
Duncan.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB

[ Generated in 0.011 seconds, 10 queries executed - Memory usage: 534.21 KiB (Peak: 558.52 KiB) ]